Poklon za našu drugaricu - Poklon paket Prenatalni test Harmony

Poslednjih mjeseci, sve češće nam se javljaju drugarice, rođake ili kume novopečenih trudnica, sa željom da buduću mamu obraduju poklonom, koji je njoj u tom trenutku veoma dragocen - prenatalnim testom za bezbrižnu trudnoću - Harmony.

Osluškujući njihove zahtjeve i predloge formirali smo sasvim novi POKLON paket-kombinaciju koja uvjek oduševi:

Uz "gift vaučer" za prenatalni test, trudnici POKLANJAMO i specijani jastuk za mirniji san u trudnoći, a uz njega, kao iznenađenje uz saznanje o polu bebe, stiže poklon kutija plavih ili roze balona :-). Uklanjanjem poklopca sa kutije u kojoj su baloni, stiže divna vijest da li je u stomaku bata ili seka.

Prenatalni test Harmony može da se radi već od 10 nedelje trudnoće a rezultate dobijate već za 3 radna dana. Reč je o neinvanzivnom prenatalnom testu, potpuno bezopasnom za mamu i bebu, uz izuzetnu tačnost od preko 99%. Uz Harmony trudnoća postaje bezbrižna. Zato je Harmony test prvi izbor trudnica u Crnoj Gori.

Ukoliko želite da obradujete svoju trudnu drugaricu, rođaku, kumu našim jedinstvenim poklonom, kontaktirajte nas na info@biosave.me ili na 067/315 907. Za detaljne informacije o Harmony prenatalnom testu posetite www.prenatalnitest.me.

Budite bezbrižne u trudnoći uz prenatalni test Harmony
Vaš Bio Save