Zahvaljujući Famicord Group - uzorci Cryo Save iz Crne Gore sačuvani 

Famicord Group je pokazao visok nivo odgovornosti prema porodicama širom Evrope kada je odlučio da za narednih 5 godina, o svom trošku, prihvati 350.000 uzoraka iz Cryo Save (koji je dospeo u velike finasijske probleme) i time spriječi njihovo propadanje. 

Među tim uzorcima ima više od 30.000 uzoraka porodica iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije, Slovenije i Hrvatske. 

Famicord Group je najveća Evropska grupacija koja ispunjava najviše svijetske standarde u oblasti analize, obrade i čuvanja matičnih ćelija. Posluje u 22 zemlje, sa sopstvenim laboratorijama u 10 zemalja Evrope. 

Više od 420.000 porodica je svoje povjerenje poklonilo Famicord Group, a preko 2.500 uzoraka matičnih ćelija je iz Famicord-ovih banaka matičnih ćelija je povučeno za različite vrste liječenja.

Biosave Group je Partner Famicord za  Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju i Albaniju. Biosave Group je svojim Klijentima omogućio čuvanje matičnih ćelija u nemačkoj banci BioCryo, članici Famicord Group.