Jesenje iznenađenje “Gift Surprise Voucher”

Svakog 17. novembra širom svijeta se obelježava “Svijetski dan krvi iz pupčanika” worldcordbloodday.org. Niz konferencija koje okupljaju roditelje, doktore, medicinske sestre i babice, imaju za cilj da upoznaju što širu populaciju ljudi o mogućnostima primjene matičnih ćelija u liječenju teških bolesti.

Kao deo ove organizacije, i mi iz Bio Save-a želimo da motivišemo buduće roditelje da sačuvaju matične ćelije svoje bebe.

Zato smo pripremili “Gift Surprise Voucher” - vaučer koji sadrži jedan od dolje navedenih poklona i može se iskoristiti prilikom potpisivanja ugovora o čuvanju matičnih ćelija u Bio Save-u.

Pozovite i posetite kancelariju Bio Save-a, preuzmite svoj “Gift Surprise Voucher” i “izgrebite” ga. “Izgrebani” poklon možete iskoristiti prilikom sklapanja ugovora o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe.

“Gift Surprise Voucher” poklon može biti:

  • 10 godina dodatnog čuvanja matičnih ćelija
  • 20 godina dodatnog čuvanja matičnih ćelija
  • 30 godina dodatnog čuvanja matičnih ćelija
  • NeuroAssistant paket
  • Tkivo pupčanika na poklon

Ponuda važi do kraja mjeseca.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite deo Bio Save porodice koja uspešno posluje u svim zemljama regiona - Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Albanija.

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 020/224 354 ili 067/252 253 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unaprijed. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspješno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata, od 39€/mjesečno.

Korisni linkovi

 

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!