Osmijehom do poklona

Povodom 2. oktobra - Svjetskog dana osmijeha, Bio Save - kompanija čiji je jedan od slogana “Zato što je osmijeh važan”, svim trudnicama koje potpišu ugovor za matične ćelije tokom oktobra, POKLANJA dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija iz pupčane krvi :) /40 godina po ceni za 20/.

Da bi ste dobili POKLONvašu fotografiju sa što većim osmehom, postavite na neku od društvenim mreža i tagujete nas sa: @biosaveme i #zatostojeosmijehvazan i time ste dobili poklon :) 

Zato što je osmijeh važan :)

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite deo Bio Save porodice koja uspešno posluje u svim zemljama regiona - Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Albanija.

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 020/224 354 ili 067/252 253 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unaprijed. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspješno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata, od 39€/mjesečno.

Korisni linkovi

 

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!