SPECIJALNA PONUDA povodom Svetskog Dana Krvi iz Pupčanika

Sada već davne 1988. godine, francuska doktorka Eliane Gluckman obavila je prvu transplataciju matičnih ćelija u cilju liječenja. Ovaj događaj je pokrenuo revoluciju u savremenoj medicini što je rezultiralo sa preko 35,000 obavljenih transplatacija matičnih ćelija do sada.

Danas se matične ćelije koriste za liječenje preko 80 različitih bolesti opasnih po život - leukemija, limfoma, ćelijska anemija. Takođe, uspješno se koriste kod povreda kičmene moždine, cerebralne paralize, autizma, dijabetesa tipa 1 i drugih. Potencijal matičnih ćelija je za sada nesaglediv i nalazimo se na samom početku razvoja novih načina liječenja pomoću matičnih ćelija.

Ipak, uprkos svim ovim uspjesima, u većini porodilišta u svetu, krv iz pupčanika i matične ćelije koje se u njima nalaze se nakon porođaja bacaju u medicinski otpad.

Razlog za ovakvo ponašanje leži u slaboj edukovanosti medicinskog osoblja i nas kao zajednice o potencijalu matičnih ćelija u lečenju. Cilj obeležavanja Svjetskog dana krvi iz pupčanika, 15.11. je edukacija i širenje svesti o mogućnostima matičnih ćelija. Zato, pozivamo sve zainteresovane da informacije o matičnim ćelijama potraže u Bio Save kancelariji u Crnoj Gori ili regionu.

Za one koji su se odlučili da sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u do kraja novembra, obezbedili smo vrijedan poklon: 20 dodatnih godina besplatnog čuvanja matičnih ćelija iz pupčane krvi.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svog deteta uz niz izvanrednih pogodnosti.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na 020/3224 354 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 60 rata od 39€/mesečno.